Termékeink

Műanyag Klíma- és Légtechnikai Zsanér program

Idén az ELA bemutatja saját fejlesztésű műanyag zsanérját, mely 25 év tapasztalatot és piacismeretet foglal magába.

További előnye, hogy fix és állítható alaplappal is rendelhető.

Kifinomult design

Kifinomult, de ugyanakkor modern és határozott formák: bármelyik Brand büszkén viselné ezen alkatrészeket, hiszen innovációt, profizmust, luxust sugároznak. Egy cég szellemisége a design & innováción keresztül ölt arcot, ezen termékekkel merőben el tud rugaszkodni a konkurenciától.

Innovatív megoldások

Fejlesztéseink egyedi, innovatív megoldásokat nyújtanak klímaipari Partnereink számára: célunk minden piackutatás során felmért szükséglet és igény kielégítése, egy átfogó megoldás nyújtása, amire mindenképpen megéri átállni.

Stabil funkcionalitás

Minőség, megbízhatóság, funkcionalitás: új fejlesztéseink nem mennek régi értékeink rovására – fejlesztéseink alatt nagy hangsúlyt fektettünk a stabilitásra és könnyed funkcionalitásra, hiszen a design mellett a használhatóság is az élmény és márkakommunikáció része.

Miért egyedi ez a Klíma- és Légtechnikai Zsanér Program?

Sokoldalú beépítési lehetőséggel rendelkezik

A három lépésben állítható alaplap segítségével szabályozható az előfeszítés a tömítéshez: ezáltal a szekrény légtömítettsége nagymértékben növelhető. 

Könnyű és gyors az összeszerelhetősége

A fix alaplap segítségével a beépítés nagymértékben leegyszerűsíthető. Ezen alaplap előfeszítése fixen 0,5mm. Gyors összeszerelhetőségének köszönhetően költséghatékony megoldást biztosít, ráadásul tájoló peremmel  ellátott, így a zsanér külső része mindig párhuzamosan áll a kerettel.

Saját, színes logóval ellátható

Dombornyomott , színes logó-matricával is kapható.  A zsanér kifinomult , modern megjelenése párosítva az Ügyfél logójával profi benyomást kelt, ami nagymértékben támogatja a cég iránti bizalmat. Így a zsanér valódi ékszerré válik az adott berendezésen és szekrényen.

Zárként és fogantyúként is funkcioná

A zsanér egyben fogantyúként is szolgál, így a burkolatelem egyszerűen és biztonságosan kiemelhető.

Biztonságos

Biztonságos, mivel zárt állapotban a kötőelemek nem hozzáférhetőek. A zsanér továbbá üvegszállal erősített poliamidból készül, így felettébb stabil és erős konstrukció.

Minőség & Megbízhatóság

Alapvető célunknak tekintjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint kiépített minőségirányítási rendszer működtetését, tanúsíttatását és eredményességének folyamatos fejlesztését.

Fejlesztéseink szigorú előírások szerint kerülnek megvalósításra, valamint gyártásunkat folyamatosan ellenőrizzük a kiváló minőség érdekében. 

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben érdekli egy termékünk, fejlesztésünk, együttműködne egy új projekt kapcsán vagy műszaki kérdése merülne fel, örömmel rendelkezésére állunk. Fejlesztő és Sales csapatunkkal akár Online Konzultációra is egyeztethet időpontot.

25 Év Tapasztalat
egy fejlesztésbe öltve

Klímaipari zsanérunk & fogantyúnk 25 év tudást, tapasztalatot és átfogó piacismeretet testesít meg, hiszen az ELA Solutions Kft. immár 25 éve stabil klímaipari beszállító. Az évek során számos Vevői igényt, szükségletet mértünk fel, amelyre immár átfogó megoldást kínálunk egy letisztult és modern designba burkolva.

Az ELA Solutions Kft-ről

Az ELA Solutions Kft. 1995 óta családi vállalkozásként ipari zárszerkezetek gyárt nemzetközi és belföldi piacokra. Fő iparágaink az elektoripar, klíma- és légtechnika, készülék- és berendezésgyártás, gépipar és járműipar.

Az alapító tulajdonosok: Runge-Jurácsik Daniela és Jurácsik Mátyás, több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a szakmában. A cégalapítást megelőzően Németországban és Svájcban is vállalkoztak. 2015 óta a tulajdonosok lánya, Runge Nadja is aktívan részt vesz a cég vezetésében.

Együtt az ügyfélközpontúság és emberközpontú vezetés szellemében vezetik a céget, 2017 óta törökbálinti telephelyükről.

Küldjön nekünk üzenetet!