CSR

Termékeink

Főoldal  >  CSR

CSR

Emberközpontú vállalatként meggyőződésünk, hogy egy stabil vállalati kultúrának társadalmi felelősséget és kötelezettséget kell vállalnia. Az ELA ennek bizonyos egyesületek, társadalmi csoportok vagy intézmények támogatásával igyekszik eleget tenni. Célunk, hogy ennek fontosságát vállalati kultúránkon belül is átadjuk. Így az ELA az alábbi társadalmi felelősségvállalási területek mellett kötelezte el magát:

ELA-Art

AZ Ügyvezetők, Daniela és Mátyás, gyermekei közül Natascha hozta a család életébe a művészet és a zene iránti szenvedélyt. Natascha kiskora óta és egyetemistaként is szenvedélyének tekinti az irodalmat, drámát és képzőművészetet. Elkötelezett a komparatív irodalom és az előadóművészet iránt, ennek köszönhetően az ELA fiatal magyar festőművészeket támogat, műveiket pedig a cég telephelyének minden irodájában kiállítja.Miért éppen a művészet? Mert a művészet egyszerre szórakoztató és korszakalkotó. A művészet évszázadok óta formálja társadalmunkat, így sok művész jelentős társadalmi és szociális hozzájárulást tesz. A CSR-hozzájárulást nemcsak a művészek közvetlen támogatásában látjuk, hanem abban is, hogy művészetük pozitív hatást gyakorol a társadalomra.Tekintse meg az ELA gyűjteményét:

Will 'Y' Art

Action Issue Yellow

2016

Tátrai Barna

Rózsa Sándor portré

2017

Tátrai Barna

ELA logó

2017

Tátrai Barna

ELA Székhely Művész

2017

Tátrai Barna

Walla Kastély Törökbálint

2017

Tőrös Vince

Modern tájkép

2016

Huszti Péter

Badacsony

2017

Huszti Péter

Bazilika

2017

Huszti Péter

Budapest By Night

2017

Tőrös Vince

Körök

2017

Palkó Eszter

Dunántúli táj

2017

Radnay Ákos

Naplemente

2017

Radnay Ákos

Táj gémeskúttal

2017

Tátrai Barna

ELA Üzemcsarnok

2017

<
1 / 10
>
1 /

ELA-Sport

A Runge-Jurácsik család valamennyi tagja komoly sportolói múlttal rendelkezik.

Juracsik Mátyás labdarúgó pályafutása a budapesti Újpesti Dózsában kezdődött, majd Olaszország, a németországi Rot-Weiss Essen (RWE) és a Wuppertaler SV (WSV) következett, végül Belgium és Svájc.

Legkisebb fia, ifj. Jurácsik Mátyás már apja nyomdokaiba lépett, és aktívan játszik Németországban.

A futball tehát a családon belül is szenvedély, ezért az ELA a mai napig több magyarországi futballklubot is támogat.

De a foci nem az egyetlen sportág családon belül. Nadja, az alapítók legidősebb lánya versenyszerű röplabdás volt. Az UTE Volley klubjával a Magyar Kupában és a bajnokságban is 3. helyen végzett.

Nadja és Mátyás sportolókként cégen belül is továbbélik a csapatszellemet, kitartást és motivációt. Daniela pedig minden bizonnyal a csapat edzője.

Az ELA a magyar röplabdát is támogatja, az újonnan alapított UTE Volley klub megvalósításának fontos motorja.

Miért sport? A sport és a csapatszellem egyesíti az embereket. Közösséget formál, az összetartozást és közös értéket erősíti. Emellett megtanít minket arra, hogy túlnőjünk a korlátainkon. A sport a kitörés erőteljes eszköze is: az embereknek lehetőséget ad arra, hogy bizonyítsák képességeiket és kitartásukat. Ez különösen inspiráló.


Idősebbik Mátyás (Ügyvezető) egykori profi labdarúgó karrierjét az Újpesti Dózsában kezdte, majd Olaszországban, Németországban, Belgiumban és Svájcban folytatta.
Fia, ifjabbik Mátyás, immár átvette a stafétabotot és apjának nyomdokaiba lépve az UTE U16-os utánpótlás csapatában játszik.
Idősebbik lánya, Nadja, hasonlóképpen az UTE 1.osztályú női röplabda csapatában játszott, Magyar Kupa 3. helyezést elérve.

A sport iránti szeretetünk miatt, aktívan támogatjuk a magyar sportot, többek között az UTE Női Röplabda csapatát és a Törökbálinti Torna Club-ot.