További információkat a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban itt olvashat:

Learn more

CSR

Termékeink

Főoldal  >  CSR

CSR

Emberközpontú szemléletmódunk és értékrendünknek köszönhetően meggyőződésünk, hogy egy stabil vállalkozásnak a társadalmi szerepvállalás, más csoportok vagy egyének támogatása elengedhetetlen.


Így hát az ELA keretein belül Ügyvezetőink hangsúlyt fektetnek a családhoz közelálló szervezetek, csoportok felkarolása.

ELA-Art

AZ Ügyvezetők, Daniela és Mátyás, gyermekei közül Natascha hozta a család életébe a művészetet. Natascha kiskora óta és egyetemistaként is szenvedélyének tekinti az irodalmat, drámát és képzőművészetet. Az ELA Nataschának köszönhetően fiatal magyar festőművészeket támogat, műveiket pedig a cég telephelyének minden irodájában kiállítja.

Will 'Y' Art

Action Issue Yellow

2016

Tátrai Barna

Rózsa Sándor portré

2017

Tátrai Barna

ELA logó

2017

Tátrai Barna

ELA Székhely Művész

2017

Tátrai Barna

Walla Kastély Törökbálint

2017

Tőrös Vince

Modern tájkép

2016

Huszti Péter

Badacsony

2017

Huszti Péter

Bazilika

2017

Huszti Péter

Budapest By Night

2017

Tőrös Vince

Körök

2017

Palkó Eszter

Dunántúli táj

2017

Radnay Ákos

Naplemente

2017

Radnay Ákos

Táj gémeskúttal

2017

Tátrai Barna

ELA Üzemcsarnok

2017

<
1 / 10
>
1 /

ELA-Sport

A Runge-Jurácsik család valamennyi tagja komoly sportolói múlttal rendelkezik.

Idősebbik Mátyás (Ügyvezető) egykori profi labdarúgó karrierjét az Újpesti Dózsában kezdte, majd Olaszországban, Németországban, Belgiumban és Svájcban folytatta.
Fia, ifjabbik Mátyás, immár átvette a stafétabotot és apjának nyomdokaiba lépve az UTE U16-os utánpótlás csapatában játszik.
Idősebbik lánya, Nadja, hasonlóképpen az UTE 1.osztályú női röplabda csapatában játszott, Magyar Kupa 3. helyezést elérve.

A sport iránti szeretetünk miatt, aktívan támogatjuk a magyar sportot, többek között az UTE Női Röplabda csapatát és a Törökbálinti Torna Club-ot.