Minőség
és Megbízhatóság

Termékeink

Főoldal  >  Cégünkről

A missziónk: Stabilitás és folyamatos fejlődés.

Ipari fémmegmunkálásra szakosodott családi vállalkozásként, speciális és standard termékeket gyártunk és tervezünk Vevőink egyedi igényeire szabva.

Ügyfeleink elégedettsége alapvető prioritást élvez.
Ebből adódóan fejlesztésünk fókusza, hogy vevői oldalról a lehető legkisebb erőfeszítéssel konstruktív megoldást nyújtson az egyes projektek kapcsán, illetve gyártásunk fókusza, hogy sürgősen felmerülő igényeket rugalmasan kezeljen.

Csapatunk közös erővel, szorosan együttműködve teremt értéket.
Az ipari gyártás egy művészet, mely sok különböző kvalitású ember összhangját és szoros együttműködését igényli. Az ELA nagy figyelmet szentel csapatának szakmai fejlődésére és az egyes soft-skillek fejlesztésére. Az ELA Csapata egy olyan motiváló közeg, melyben az ösztönzés, fejlődés és összetartás adott, erre felettébb büszkék vagyunk.

Erősségünk a széleskörű szaktudásunk, a több mint 30 éves tapasztalatunk és a magas fokú rugalmasságunk. Ismerjük a nemzetközi piacot, a szereplőit és igényeiket - ezek mentén fejlesztjük saját termék kínálatunkat is.

Hogyan érjük el céljainkat?

Jurácsik Mátyás

Az ELA egy családi vállalkozás, mely egy tudatos vezetési stratégia és egy stabil értékrend kialakítására alapozza célkitűzéseit és sikereit. Az általunk képviselt értékek irányelvként szolgálják személyes és közös fejlődésünket, ezek határozzák meg azt, hogy kik is vagyunk és milyen nyomot szeretnénk hagyni a világban.
Legfőbb értékeinkhez tartozik:

a Minőség és Megbízhatóság iránti elkötelezettség Vevőinkkel, Partnereinkkel és Beszállítóinkkal szemben, ami termékeinkre, folyamatainkra és együttműködésünkre vonatkozik egyaránt,

az elkötelezett Kooperációs készség minden érdekelt féllel szemben, annak érdekében, hogy maximális szinergia alakulhasson ki az együttműködés során,

az emberközpontú Kommunikáció, amely meghatározza a Partnereinkkel való kapcsolattartást és Munkatársaink ösztönzését,

valamint a Transzparencia, ami Partnereinkkel és Munkatársainkkal szembeni win-win hozzáállásunk és hosszú távú együttműködésünk motorja.

Ügyvezetők

Jurácsik Mátyás
Jurácsik Mátyás – Ügyvezető

Jurácsik Mátyás

Jurácsik Mátyás vagyok, az ELA Solutions Kft. ügyvezetője. Családi vállalkozásunkat 1995-ben alapítottuk feleségemmel, Runge-Jurácsik Danielával együtt. Daniela és én közel 30 év tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi piacon. Németországban és Svájcban is dolgoztunk egyaránt ebben az iparágban, többek között az EMKA Group, Daniela Édesapjának cégén belül. Jól ismerjük a célközönség igényeit és magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ez eddigi sikerünk kulcsa.

2015 óta lányunk, Runge Nadja is intenzíven közreműködnek az ELA sikeréhez és fejlődéséhez. Számos új projektet menedzsel folyamataink és gyártásunk további optimalizálásáért és hatékonyságáért

Mindannyian a tudatos cégvezetésre összpontosítunk. Pontosan ismerjük céljainkat és tudjuk, hogy miként kell ezek köré szerveződnünk és Embereinket ösztönöznünk.

Daniela Runge-Jurácsik

Runge-Jurácsik Daniela vagyok, ügyvezetője és alapítója az ELA-nak.
Cégünk nevét nem más ihlette, mint az én becenevem: Ela. Kezdetek kezdetén férjemmel együtt szereltük és csomagoltuk első megbízásainkat, később pedig mindhárom gyermekünk járt nyaranta a műhelybe dolgozgatni.

Mindig is örök álmunk volt egy saját vállalkozás és saját telephely, büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy eddig minden álmunk valóra vált.

Az ELA fontos értéket képez családunk számára és sikerült ezt az értéket továbbadni gyermekeinknek is, így maximálisan jó kezekben tudjuk az ELA-t a jövőben is.

Úgy gondolom, hogy férjem magyar és az én német származásomnak köszönhetően igen jó céges kultúrát teremtettünk meg: emberközpontú, de ugyanakkor strukturált és irányadó.

Daniela Runge-Jurácsik
Runge-Jurácsik Daniela - Ügyvezető