További információkat a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban itt olvashat:

Learn more

Minőség
és Megbízhatóság

Termékeink

Főoldal  >  Cégünkről

A missziónk: Stabilitás és folyamatos fejlődés.

Kiváló minőségű speciális és standard termékeket gyártunk és tervezünk Vevőink egyedi elképzelései szerint.

Vevőink elégedettsége alapvető prioritást élvez.
Minden felmerülő igénynek igyekszünk maximálisan megfelelni, ezért fejlesztésünk fókusza, hogy vevői oldalról a lehető legkisebb erőfeszítéssel konstruktív megoldást nyújtson és gyártásunk fókusza, hogy sürgősen felmerülő igényeket rugalmasan kezeljen.

Csapatunk közös erővel, szorosan együttműködve teremt értéket.
Nagyra becsüljük az ELA-Tagjait, ezért igyekszünk kiegyensúlyozott munkaközeget és tiszta, színvonalas munkakörnyezetet biztosítani számukra. Továbbá hangsúlyt fektetünk Munkatársaink ösztönzésére, tudásuk fejlesztésére, kibontakoztatására.

Erősségünk széleskörű szaktudásunk, több mint 20 éves tapasztalatunk és magas fokú rugalmasságunkban rejlik. Ennek köszönhetően tudunk kiváló minőségű egyedi termékeket fejleszteni és gyártani Vevőink elvárása szerint.

Hogyan érjük el céljainkat?

Jurácsik Mátyás

Úgy, hogy stratégiánkat stabil értékrendre alapozzuk. Értékeink képzik célkitűzéseink irányelvét és folyamatos fejlődésünk kulcsát.
Legfőbb értékeinkhez tartozik:

a Minőség és Megbízhatóság Vevőinkkel, Partnereinkkel és Beszállítóinkkal szemben, ami termékeinkre, folyamatainkra és együttműködésünkre vonatkozik egyaránt,

az elkötelezett Kooperációs készség minden érdekelt féllel szemben, annak érdekében, hogy maximális szinergia alakulhasson ki az együttműködés során,

az emberközpontú Kommunikáció, amely meghatározza a Partnereinkkel való kapcsolattartást és Munkatársaink ösztönzését

valamint a kölcsönös Lojalitás, ami Partnereinkkel és Munkatársainkkal szembeni win-win hozzáállásunk és hosszú távú együttműködésünk motorja.

Ügyvezetők

Jurácsik Mátyás
Jurácsik Mátyás – Ügyvezető

Jurácsik Mátyás

Jurácsik Mátyás vagyok, az ELA Solutions Kft. ügyvezetője. Családi vállalkozásunkat 1995-ben alapítottuk feleségemmel, Runge-Jurácsik Danielával együtt. Daniela és én közel 30 év tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi piacon. Németországban és Svájcban is dolgoztunk egyaránt ebben az iparágban, többek között az EMKA Group, Daniela Édesapjának cégén belül. Jól ismerjük a célközönség igényeit és magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ez eddigi sikerünk kulcsa.

2015 óta lányunk, Runge Nadja is intenzíven közreműködnek az ELA sikeréhez és fejlődéséhez. Számos új projektet menedzsel folyamataink és gyártásunk további optimalizálásáért és hatékonyságáért

Mindannyian a tudatos cégvezetésre összpontosítunk. Pontosan ismerjük céljainkat és tudjuk, hogy miként kell ezek köré szerveződnünk és Embereinket ösztönöznünk.

Daniela Runge-Jurácsik

Runge-Jurácsik Daniela vagyok, ügyvezetője és alapítója az ELA-nak.
Cégünk nevét nem más ihlette, mint az én becenevem: Ela. Kezdetek kezdetén férjemmel együtt szereltük és csomagoltuk első megbízásainkat, később pedig mindhárom gyermekünk járt nyaranta a műhelybe dolgozgatni.

Mindig is örök álmunk volt egy saját vállalkozás és saját telephely, büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy eddig minden álmunk valóra vált.

Az ELA fontos értéket képez családunk számára és sikerült ezt az értéket továbbadni gyermekeinknek is, így maximálisan jó kezekben tudjuk az ELA-t a jövőben is.

Úgy gondolom, hogy férjem magyar és az én német származásomnak köszönhetően igen jó céges kultúrát teremtettünk meg: emberközpontú, de ugyanakkor strukturált és irányadó.

Daniela Runge-Jurácsik
Runge-Jurácsik Daniela - Ügyvezető