További információkat a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban itt olvashat:

Learn more

Munkatársainkban rejlik
sikerünk alapja

Termékeink

Főoldal  >  Karrier

Karrier lehetőségek az ELA-nál

Az ELA SOLUTIONS Kft. kiemelkedő karrierlehetőségeket biztosít hosszútávon. Számunkra fontos a közösségérzet, így maximálisan igyekszünk kiegyensúlyozott és színvonalas munkakörnyezetet biztosítani az ELA-Munkatársainak. Közös célunk a folyamatos fejlődés, melynek érdekében a minőség és megbízhatóság megóvására ösztönözzük Munkatársainkat.

Dinamikus családi vállalkozásként változatos és felelősségteljes munkaköröket biztosítunk, mind műszaki mind menedzseri pozíciókban, ezáltal kamatoztatva embereink kreativitását és egyedi kompetenciáit.

Kreativitás, logika, szaktudás, kommunikációs készség, vezetőegyéniség…. Magára ismert? Legyen Ön is része az ELA SOLUTIONS Kft. jövőjének és társuljon csapatunkhoz!

Betöltendő állásaink:

Karrier

Minőségügyi vezető

Rendkívüli jó szervező- és kommunikációs készséggel rendelkező mérnökök jelentkezését várjuk felelősségteljes vezetői pozíciónkra. Minőségügyi vezetőként az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünk működtetése, felügyelése illetve gyártásunk minőségének biztosítása a legfőbb feladat.

Jelentkezem az állásra
Karrier

Segédmunkás

Igényes, modern üzemünkbe keresünk összeszerelő munkák elvégzésére, présgépek kezelésére megbízható, lojális munkatársakat hosszú távra. Üzemünk kétműszakos munkarendben dolgozik, a délelőtti műszak 6 órától 14 óráig tart, a délutáni pedig 14 órától 22 óráig.

Jelentkezem az állásra
Karrier

Nincsen számára megfelelő pozíció?

Minden érdeklődést és jelentkezést örömmel fogadunk, ezért küldje el HR csapatunknak személyes önéletrajzát valamint egy rövid leírást, hogy milyen célból és mely pozícióra szeretne jelentkezni. HR Munkatársaink pedig pár napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elküldöm az önéletrajzom