Termékeink

25 Éves évfordulóját ünnepeli az ELA Solutions Kft

Főoldal > Évforduló

Évforduló

Cégünk idén ünnepeli fennállásának 25 éves évfordulóját. Ezen negyed évszázad alatt sok értékes tapasztalattal, emlékkel és Munkatárssal bővült csapatunk. Büszkék vagyunk ezen emlékekre, Munkatársainkra és Sikereinkre.

A COVID-19 járvány rohamos terjedése miatt, a vezetőség úgy döntött, hogy idén kizárólag a lehető legszűkebb körben eleveníti fel a cég elmúlt 25 évét. Cégünk a lehető legnagyobb elővigyázatossággal és minden óvintézkedés betartásával igyekszik megóvni Munkatársai és embertársai egészségét, ebből adódóan nem szerveztünk nagyobb eseményt, melyre természetesen Partnereinket, Vevőinket és Beszállítóinkat is meghívtuk volna.

Ezért szíves megértésüket kérjük és reméljük, hogy a 30. évfordulót már együtt fogjuk ünnepelni.

Az ELA életének mérföldkövei

A jövő

Az ELA jövője biztos lábakon áll, hiszen 2020 óta Runge Nadja is belépett az ügyvezetőség körébe, ezzel megalapozva a családi vállalkozás második generációs vezetőségét. Hosszú távú célkitűzéseinket tekintve globális partneri együttműködésekre törekszünk és saját fejlesztésű termékeink kínálatának bővítésére.

Célunk továbbá, hogy a digitalizálás és rohamos technológiai fejlődés adta lehetőségeket megragadva hatékonyan menedzseljük az iparágunkban fellépő változásokat.

Mindemellett társadalmi szerepvállalásunk fényében, üzleti sikereink, fejlődésünk és növekedésünk gyümölcseit továbbra is egyesületek, szervezetek, intézmények támogatásával szeretnénk kamatoztatni, egy jobb világ érdekében.

Arcok az ELA mögött

25 év alatt számos Munkatársat köszöntöttünk köreinkben. És számos olyan Munkatársra is emlékszünk, akik meghatározó szerepet játszottak, illetve játszanak az ELA életében. Egy cég sikere a közösségének kohéziós erején múlik, és mi hisszük, hogy ezen személyek nélkül nem ott tartanánk, ahol tartunk.

Jurácsik Mátyás a vezetőség nevében

„Ez a 25. évforduló tökéletes alkalom volt arra, hogy visszatekintsünk cégünk múltjára és felelevenítsük a sok pozitív, jó emléket, de a tanulságokat is. Danielával közös víziónk volt egy olyan vállalati kultúra kialakítása, ami a társadalom számára építő jellegű értékeken alapul. Úgy gondoljuk, hogy ennek a célkitűzésnek helyt álltunk.

Továbbá minket igazol, hogy ezen értékeket sikerült továbbadnunk gyermekeinknek is és az ELA Solutions Kft-vel nem csupán egy biztos pontot, de egy olyan környezetet teremtettünk számukra, ahol szabadon ki tudnak bontakozni, gyümölcsöztetni tudják adottságaikat és élni tudják álmaikat.

Egy jó vezető önzetlen, így van ez egy szülő életében is. És egy jó vezető pontosan tudja, hogy nem csupán magának köszönheti sikereit, hanem osztozik ezeken másokkal.

 

Osztozunk az ELA Solutions Kft. sikerein

  • Munkatársainkkal, akik minden nap értéket teremtenek munkájukkal,
  • Vevőinkkel, akikkel együtt nőhetünk és fejlődhetünk,
  • Beszállítóinkkal, akikre építeni tudunk és
  • Partnereinkkel, akik biztosítják a fejlődésünkhöz szükséges körülményeket.

Büszkék vagyunk erre a 25 évre, arra, amit felépítettünk és persze köszönjük Társainknak és Partnereinknek a bizalmat, az együttműködést.
És személy szerint köszönetet szeretnék mondani feleségemnek, Danielának, akinek végtelenül hálás vagyok azért, amit együtt felépítettünk. Visszatekintek közös múltunkra, egy múltra teli kihívásokkal, sikerekkel és örömteli pillanatokkal és bizony megérte ezt az utat járni. Ezt csak is magunknak köszönhetjük, ez az öröm és büszkeség a mi érdemünk.”

Képek az eseményről